Emil Noll

Min baggrund som psykolog

Jeg er født i 1974 og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, med speciale i dybde- og religionspsykologi. Derudover har jeg en videreuddannelse i kognitiv adfærdsterapi og er autoriseret af Dansk Psykolognævn. Sideløbende med mit psykologistudie har jeg uddannet mig som yogalærer og mindfulnessinstruktør. Jeg har egen psykologpraksis og tilbyder psykologhjælp og kognitiv terapi.
Jeg afholder desuden kurser i mindfulness, yoga og meditation på Bornholm i sommerhalvåret.
Hos Byens Psykologer tilbyder jeg psykologhjælp i form af individuelle samtaler og mindfulness gruppeforløb.

Formålet med dette 8 ugers mindfulness kursus er at give deltagerne en gradvis indføring i mindfulness. Man vil i løbet af kursusforløbet og en daglig praksis af mindfulness opnå en øget grad af opmærksomhed på sine tanker og handlemønstre. Gradvist vil man kunne opleve, at en tanke bare er en tanke, og ikke nødvendigvis virkelighed. Denne skelnen giver en større mental frihed og klarhed,. 
Der vil under et 8-ugers kursusforløb i mindfulness være mellem 8 og 12 deltagere, hvilket sikrer tid til den enkelte og en optimal læringsprocess. Prisen for hele forløbet (23 timer) er 3.200,- og inkluderer undervisningsmaterialer.
For mere information omkring mindfulness meditation og mindfulness kursus se her: Mindfulness kursus. Her kan du læse mere omkring Mindfulness og prøve en Mindfulness øvelse.

Psykologhjælp og psykoterapi

Jeg tilbyder en helhedsorienteret psykoterapi og psykologhjælp, med udgangspunkt i kognitiv terapi og mindfulness, der effektivt hjælper til at løse en række psykologiske problemer. 
Der kan være mange årsager til vores problemer og derfor finder vi ofte de mest brugbare løsningsstrategier ved at se vores livssituation i så bredt et perspektiv som muligt, hvilket en psykolog er udannet til at hjælpe med.

Psykologhjælp

Jeg tilbyder psykologhjælp til følgende problemstillinger:

 • Depression
 • Forskellige former for angst – præstationsangst, panikangst, eksamensangst og fobier
 • Stress og overbelastning
 • Lavt selvværd
 • Hjælp til personlig udvikling
 • Oplevelse af meningsløshed
 • Sorg og kriser
 • Eksistentielle vanskeligheder, svært ved at se mening i live
 • Problemer med at styre følelser, som vrede og jalousi
 • Problemer i parforholdet, med seksualiteten eller familielivet
 • Redskaber til at håndtere problemer i hverdagen

For yderligere information omkring mig og hvilke psykiske problemer, som jeg arbejder med, se: helhedspsykologi.dk, ring: 41 40 49 09 eller send en e-mail til helhedspsykologi@gmail.com

Mindfulness Instruktør Uddannelse starter i januar 2017

For psykologer, læger og i begrænset omfang andre faggrupper tilbyder jeg i en 1-årig professionel mindfulness instruktør uddannelse. Uddannelsen er udviklet med baggrund i mere end 15 års erfaring med mindfulness, meditation og yoga og henvender sig til fagfolk, som gerne vil arbejde med mindfulness i en professionel sammenhæng. For mere information se her: Mindfulness uddannelse.