Marina Bergstrøm

Autoriseret psykolog

Jeg arbejder primært med individuel terapi og kan hjælpe dig med problematikker som:
• Nedtrykthed og depression
• Efterfødselsreaktioner
• Stress / præstationspres
• Selvværdsproblematikker
• Vanskeligheder med relationer til andre
• Eksistentielle overvejelser
• Angst

Herudover problematikker som ikke nødvendigvis har et navn, men hvor du kan mærke, at noget trykker og ikke fungerer for dig. I samtalerne kan vi finde ud af, hvordan du kan forstå det, du oplever og hvordan du kan nærme dig det du gerne vil.
I et samtaleforløb vil vi typisk arbejde med:
– En bredere indsigt i det du oplever: selv de mest ubehagelige og skamfulde følelser eller tanker, er der af en god grund. En større forståelse for de følelser, tanker og handlemønstre du oplever, vil ofte være helende, give anledning til et mere omsorgsfuldt blik på dig selv og frigive noget energi til at bevæge dig i retning af det du ønsker dig. Sammen vil vi se på, hvordan man kan forstå det du oplever.
– Ny handlemuligheder: en del af arbejdet med at få det bedre, sker som regel imellem samtalerne. Blandt andet ved, at du bruger det vi har arbejdet med i samtalen, i din hverdag. Det kan være ting du tænker anderledes om efter en samtale, eller noget du oplever anderledes. Det kan også være helt konkrete, aktive handlinger. Jeg vil typisk give dig opmærksomhedspunkter eller øvelser med, til at styrke det fokus vi har haft i samtalen – altid i det omfang du føler dig tilpas ved.
Metode
Jeg arbejder med flere terapeutiske metoder og anvender tilgangene ud fra hvad der bedst matcher dig og den problematik du kommer med. Mit udgangspunkt er systemisk, narrativ og løsningsfokuseret terapi samt tilknytningsteori. Derudover er jeg bl.a. efteruddannet indenfor kognitiv terapi og beskæftiger mig særligt med compassion fokuseret terapi.
Jeg er certificeret i NADA øreakupunktur som kan anvendes som supplement til et samtaleforløb. Med NADA vil du få sat 5 akupunkturnåle i hvert øre, som du skal sidde med i 45 minutter, typisk i et forløb af nogle gange. NADA er kendt for at bidrage til en oplevelse af mental balance og stabilitet, øget fokus og en følelse af indre kontrol. Når du modtager NADA som supplement til samtaleterapi, vil du ofte opleve at kunne arbejde bedre med dig selv i terapien. Du kan læse mere om NADA her: https://acudetox.com/nada-protocol/ og her: https://nada-danmark.dk/
Uddannelse og erfaring
Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2009 og har arbejdet med samtaleterapi siden. Ud over at have min egen praksis, har jeg arbejdet i psykiatrien, med samtaler med unge på ungdomsuddannelser og med psykologisk test og udredning.

Jeg er født i 1980.

Kontakt
Hvis du vil vide mere eller gerne vil aftale en tid, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig på tlf. 4272 7923.