De tilknyttede Psykologer

Byens Psykologer er et fællesskab af uafhængige, universitetsuddannede privatpraktiserende psykologer og kropsterapeuter, i alderen 35 til 67. Tilsammen tilbyder vi en bred vifte af professionelle, psykologiske kompetencer, metoder og arbejdsområder.

Her kan du læse om nogle af de forskellige psykologer og finde frem til den psykolog, der passer dig bedst.

Carina Lim Jørgensen

Indehaver

Født 1968. Cand.Psych. Autoriseret. Uddannet fra Københavns Universitet.Jeg arbejder med individuel terapi, par- og familieterapi, psykologisk coaching individuelt/gruppe, supervision og undervisning.

Solveig Louise Sørensen

Jeg er uddannet psykolog januar 1985 fra Aarhus Universitet, og er autoriseret psykolog siden 1990. Jeg har arbejdet i det offentlige i 15 år – på pædagogisk psykologisk rådgivning med testning og rådgivende samtaler, med familiebehandling og har sideløbende haft egen terapipraksis.

Emil Noll

Kognitiv Mindfulness Psykolog i København

Som kognitivt uddannet mindfulness psykolog tilbyder jeg kurser i mindfulness meditation og mindfulness stresshåndtering, samt individuel baseret mindfulness terapi.

Mohammad Salimi

Jeg er født i 1967 og uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.

Preben Svoldgaard Larsen

Uddannet psykolog 2004. Autoriseret psykolog 2012. 3 årig videreuddannelse i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP) 2023. Medlem af Dansk Psykolog Forening.
Focus på psykisk sundhed og trivsel. Behandling af livskriser, traumer, sorg, angst, depression, stress, eksistentiel tomhed og meningsløshed.

Bo Sand

Jeg er uddannet psykolog og er ligesom mine kolleger uddannet til at bearbejde de problemer som mine klienter præsenterer mig for.

Otilia Henriksen

Jeg tilbyder at vække dit eget trivselspotentielle med udgangspunkt i både min faglighed og menneskelighed.Det er meget normalt at være i tvivl om hvilken psykolog, hypnosebehandler eller coach, man skal vælge.Jeg har derfor gratis kemitjek og skræddersyede forløb. Jeg fra 1973 og arbejder med individuelle forløb.

Anja Lys Olesen

Jeg møder mine klienter med respekt, åbenhed og indlevelse, og er passioneret omkring at hjælpe mennesker med at træffe mere aktive valg og skabe flere handlemuligheder i lige netop deres unikke tilværelse..

Marina Bergstrøm

 Autoriseret psykolog
Jeg arbejder primært med individuel terapi og kan hjælpe dig med problematikker som: Nedtrykthed og depression, Efterfødselsreaktioner, Stress / præstationspres, Selvværdsproblematikker, Vanskeligheder med relationer til andre, Eksistentielle overvejelser, Angst

Palle R. H. Jørgensen

Palle R. H. Jørgensen, født i 1972, autoriseret psykolog med mange års erfaring ift.: Stress, angst, depression, traumer, kriser, sorg m.m.. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre, om et forløb kunne være noget for dig, og hvilke støtte muligheder der er.

Natascha Wulff

Cand. Psych. Autoriseret psykolog. Godkendt af Dansk Psykolog Forening som specialist i psykoterapi.

Jeg er født 1968, uddannet fra Københavns Universitet i 1995
Jeg arbejder med individuel psykodynamisk psykoterapi med unge og voksne.

Jeg har tidligere været på Psykologisk Center (klinik for unge, med speciale i særlig vanskelige sager) i mange år. Siden 2016 har jeg været privatpraktiserende.

Jeg har speciale i psykoterapi med unge med vanskelige psykiske problematikker og symptomer.

Peter Malling

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med 30 års erfaring. Jeg har arbejdet som   erhvervspsykolog i en række større virksomheder.
Jeg har forsket og undervist på flere universiteter. Derudover har  jeg arbejdet i udlandet i flere år, hvilket har givet mig en bred kulturel forståelse og indsigt. De seneste år har jeg udelukkende arbejdet med psykoterapi i forbindelse med private og arbejdsrelaterede problematikker.