BYENS PSYKOLOGER

Lasse Lovsø Dohlmann
Cand. Psych aut.

 

Terapi
Jeg tilbyder psykoterapi til voksne, unge og par. Min tilgang til behandling er i sit udgangspunkt psykodynamisk, og jeg bruger i tillæg hertil bla. EMDR til behandling af angst, traumer, PTSD, sexologiske problemer mm. Jeg tilbyder også EMDR terapi med henblik på at fremme præstationer, eksempelvis ved en forestående eksamen eller sportspræstation.

 

Udover ovenstående tilbyder jeg samtaleterapi inden for følgende områder:
-Relationelle udfordringer
-Stress/reaktioner på belastning
-Lavt selvværd
-Senfølger efter seksuelle overgreb
-Krise/sorg
-Familieproblematikker
-Personlig udvikling
-Udfordringer som følge af diagnose inden for autismespektret

 

Supervision:
Jeg tilbyder supervision af psykologer på vej mod autorisation, samt af andre faggrupper, eksempelvis personale i psykiatri, institutioner eller kommune.

 

Om mig:
Jeg er født i 1983, er autoriseret psykolog, og har blandt andet arbejdet flere år i psykiatrien i hhv. Norge og Danmark. En del af mit hidtidige psykologiske virke har været fokuseret på behandling af traumer, og jeg er bla. efteruddannet i EMDR terapi. Jeg tror på at det rette match mellem psykolog og klient er afgørende for at få det bedste udfald af behandlingen, hvorfor man er velkommen til at ringe til mig, og få en uforpligtigende telefonsamtale, om hvad behandling hos mig kan indebære.
Jeg tilbyder konsultation om aftenen uden ekstra omkostninger, og forestår behandling på hhv. dansk, svensk, norsk og engelsk.

 

Telefon: 31519009
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Web: lassedohlmann.dk

Byens Psykologer | H. C. Andersens Boulevard 47 st. tv. 1553 København V.