Otilia Henriksen

Mit navn er Otilia Henriksen, og jeg er fra 1973. Jeg arbejder som psykolog, hypnosebehandler samt coach og tilbyder individuelle forløb, parterapi, familieterapi og andre gruppeterapeutiske forløb.
Det er meget normalt at være i tvivl om hvilken psykolog man skal vælge. Skal psykologen have speciale i min udfordring? Skal psykologen være ekspert inden for en bestemt metode? Hvilken metode er mest virksom? Osv.
Mange undersøgelser viser, at god kemi med psykologen er det, der er afgørende for et virksomt terapeutisk forløb. Derfor besluttede jeg for flere år siden, at alle skal kunne få en kort gratis og uforpligtende samtale enten telefonisk eller i min praksis.

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for en psykolog, der altid tager udgangspunkt i hjertet. Jeg arbejder blandt andet med følgende områder (Spørg gerne efter andre emneområder, da jeg har en bred erfaring):

– Angst
– Stress
– Fobier
– Selvværd 
– Dårlig samvittighed
– Skilsmisse
– Særlig sensitivitet (HSP)
– PTSD
– Eksistentielle problematikker
– Kommunikation
– Personlig udvikling
– Sorg og tab
– Søvnvanskeligheder
– Vrede
– Jalousi
– Vaneændringer
– Afhængighed
– Målopnåelse
– Tvangstanker og –handlinger samt
– Forælder udfordringer, såsom grænsesætning og barnets sovevaner
– Problemer i parforholdet

Skræddersyede forløb
Min værktøjskasse er bred og dyb, og jeg hiver de ting op, der er optimale for den enkelte.

I min tilgang tager jeg udgangspunkt i den enkeltes personlige styrker, mål og situation, og jeg tilpasser derefter forløbet i samarbejde med den pågældende. Jeg anvender derfor forskellige metoder og redskaber fx positiv psykologiske tests, selvhypnotiske øvelser, mindfulness, kognitive redskaber og/eller psykologisk rådgivning.

Jeg er desuden uddannet i klinisk hypnose (bl.a. gennem Dansk Psykolog Forening) og er en af de mest udøvende psykologer i metoden, da jeg bruger den dagligt og inden for næsten alle problematikker. Derudover bruger jeg den kognitiv, narrativ metode, SE og EMDR. Jeg har ydermere adskillige kurser i mindfulness foruden min egen mindfulness praksis gennem 14 år.

Praktisk info
– Individuelt, parterapi eller gruppeterapi, også familieterapi
– Praksis i Dragør og i København (Drogdensvej 43, 2791 Dragør / H.C. Andersens Boulevard 47, st. tv., Kbh. V.)
– Klinisk hypnose, mindfulness, SE, EMDR, kognitiv samt narrativ metode
– Personligt møde, over Skype, i telefonen eller på din arbejdsplads (i sjældne tilfælde tilbyder jeg hjemmebesøg)
– Spansk og dansk på modersprog niveau samt flydende på engelsk. Du kan støtte dig op ad dit franske.

Yderligere information på www.otiliahenriksen.dk. Jeg kan kontaktes på telefon 50 656 232 eller på otiliahenriksen@gmail.com.

Med venlig hilsen Otilia Henriksen.