Palle R. H. Jørgensen

  Palle R. H. Jørgensen, født i 1972, autoriseret psykolog med mange års erfaring ift.: Stress, angst, depression, traumer, kriser, sorg m.m.. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre, om et forløb kunne være noget for dig, og hvilke støtte muligheder der er.

  De sidste 4 år har jeg særligt arbejdet med stress, angst og depression hos både voksne og unge. Derudover har jeg mange års erfaring med at hjælpe unge/voksne med at bearbejde traumatiske oplevelser og komme videre i livet. Fx hvis man har været udsat for overfald, overgreb, sygdom, ulykker, dødsfald i nære relationer eller andre traumatiserende hændelser.

Jeg er altid optaget af at få et godt indblik i, hvordan din livssituation er, så hjælpen kan tilpasses bedst muligt. Hvis du har en sundhedsforsikring, kan man ofte selv vælge en autoriseret psykolog (som mig). Jeg er også koblet på sygeforsikringen “danmark”, men tager dog ikke lægehenvisninger.

Jeg kontaktes bedst på følgende mail: terapihospsykolog@gmail.com. Du kan også ringe på tlf.: 71 78 20 74, dog kan der være længere responstid. 

Er man medlem af sygeforsikringen “danmark”, er der (afhængigt af problemstillingen) pt. mulighed for tilskud som ung (op til at man er 25 år) på 450 kr. pr. gang, mens man som voksen kan få op til 300 kr i tilskud pr. gang.

Jeg arbejder integrativt og kan inddrage tænkning og redskaber fra forskellige grene af psykologiens verden. Jeg er også uddannet og certificeret mindfulness instruktør ift. stressprogrammet Åben og Rolig.

Derudover har jeg også erfaringer som supervisor indenfor ovenstående områder.

 

Vel mødt\uD83D\uDE4F\uD83D\uDE0A