Solveig Louise Sørensen

Jeg er uddannet psykolog januar 1985 fra Aarhus Universitet, og er autoriseret psykolog siden 1990. Jeg har arbejdet i det offentlige i 15 år – på pædagogisk psykologisk rådgivning med testning og rådgivende samtaler, med familiebehandling og har sideløbende haft egen terapipraksis.
Siden 2000 har jeg været privatpraktiserende, og samtidig været konsulent for forskellige kommuner på arbejdsmarkedsområdet. For øjeblikket er jeg tilknyttet som konsulent hos Frederiksberg Kommune.
Jeg har efteruddannelser og mange års erfaring inden for: kropsterapi – Bodynamic skolen -, psykodynamisk korttidsterapi med mindfulness metoder, sexologi, familieterapi efter den systemiske metode og pædagogisk psykologi.

Min målgruppe er voksne, unge og børn

Jeg bruger samtalen som det vigtigste redskab, suppleret med kropsterapi, mindfulness og visualisering. Drømmearbejde er også en spændende og brugbar metode til at få det bedre, som jeg har meget erfaring med. I samarbejde og forståelse med dig, finder jeg ud af hvad der kan hjælpe dig til at få det bedre.

Jeg tilbyder hjælp til at komme ud af en depression, angst, stresssituation, gamle traumer som f.eks. sexuelt overgreb, fysisk/psykisk vold, og lignende. Jeg tilbyder hjælp til at komme over færdselsuheld, andre uheld, dødsfald, sygdom, skilsmisse, fyring eller lignende problematikker.

Jeg tilbyder hjælp til at tackle udfordringer med børn/partner/familiemedlemmer, osv.

Da kemien og tilliden mellem psykolog og klient er alfa-omega for et godt resultat, er du velkommen til at få en kort, uforbindende samtale med mig over telefonen. Derefter kan du beslutte om du vil fortsætte i et forløb hos mig.

solveig.sorensen@gmail.com