BYENS PSYKOLOGER

Psykologer

Byens Psykologer er et fællesskab af uafhængige, universitetsuddannede privatpraktiserende psykologer i alderen 35 til 67. Tilsammen tilbyder vi en bred vifte af professionelle, psykologiske kompetencer, metoder og arbejdsområder.


Her kan du læse om nogle af de forskellige psykologer og finde frem til den psykolog, der passer dig bedst.

 

Carina Lim Jørgensen

Født 1968. Cand.Psych. Autoriseret. Uddannet fra Københavns Universitet.

Jeg arbejder med individuel terapi, par- og familieterapi, psykologisk coaching individuelt/gruppe, supervision og undervisning.

Specialeområde:Spiseforstyrrelser

Læs mere: Carina L. Jørgensen

Anne-Marie Harnum

Født 1945, cand.pæd.psych. Autoriseret klinisk psykolog. 3-årig uddannelse i hypnose fra Sverige. 1995-2005 formand for Dansk Selskab for Klinisk Hypnose (en forening af læger, psykologer og tandlæger). 

Læs mere: Anne-Marie Harnum

Ingerlise Vinterberg

Født 1945, cand.pæd.psych., kropsterapeut/afspændingspædagog, dap. 30 års terapeutisk erfaring.


Arbejdsområder: Unge og voksne. Individuelt, par eller grupper i forbindelse med livskriser, angst, depression, psykosomatiske lidelser, stress, lav selvværdsfølelse.

Læs mere: Ingerlise Vinterberg

 

Mohammad Salimi

Jeg er født i 1967 og uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.

 

Læs mere: Mohammad Salimi

 

alt

Emil Noll

Kognitiv Mindfulness Psykolog i København

Som kognitivt uddannet mindfulness psykolog tilbyder jeg kurser i mindfulness meditation og mindfulness stresshåndtering, samt individuel baseret mindfulness terapi.

Læs mere: Emill Noll

alt

Otilia Henriksen

Jeg tilbyder at vække dit eget trivselspotentielle med udgangspunkt i både min faglighed og menneskelighed.


Det er meget normalt at være i tvivl om hvilken psykolog, hypnosebehandler eller coach, man skal vælge. Jeg har derfor gratis kemitjek og skræddersyede forløb.

 

Jeg fra 1973 og arbejder med individuelle forløb, parterapi, familieterapi og andre gruppeterapeutiske forløb. Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for en fagperson, der altid tager udgangspunkt i hjertet og din trivsel.

Læs mere: Otilia Henriksen

 

Preben Svoldgaard Larsen

Født 1943. Cand. pæd. psych. Autoriseret klinisk psykolog. Focus på psykisk sundhed og trivsel. Behandling af livskriser, stress, angst, tomhed m. m.

Læs mere: Preben Svoldgaard Larsen

 

Solveig Louise Sørensen

Jeg er uddannet psykolog januar 1985 fra Aarhus Universitet, og er autoriseret psykolog siden 1990. Jeg har arbejdet i det offentlige i 15 år – på pædagogisk psykologisk rådgivning med testning og rådgivende samtaler, med familiebehandling og har sideløbende haft egen terapipraksis.

Læs mere: Solveig Louise Sørensen

 

 

Kasper Winther Jørgensen

Jeg arbejder med voksne, unge og har gennem min fortløbende specialisering inden for psykiatri et bredt kendskab til behandling af psykens mangeartede udtryksformer herunder belastning, stress, angst, depression samt tungere lidelser. Jeg håber min erfaring bidrager til, at jeg kan tilbyde dig en fokuseret og kvalificeret behandling.

Læs mere: Kasper Winther Jørgensen

 

Bo Sand

Jeg er uddannet psykolog og er ligesom mine kolleger uddannet til at bearbejde de problemer som mine klienter præsenterer mig for.

Læs mere: Bo Sand

 

 

 

 

Irene Tordrup

Jeg er uddannet cand psych fra januar 1981.
Er sidenhen autoriseret og specialist og supervisor i psykoterapi. Jeg har været privatpraktiserende psykolog siden 1985.

Er løbende i videre/efteruddannelse indenfor de områder, jeg interesserer mig specielt for
Jeg har gjort mig den erfaring, at mine klienter ikke fungerer indenfor 1 bestemt system.
Derfor er jeg eklektiker og har derfor i mange år deltaget i meget forskellige temaer indenfor faget

Læs mere: Irene Tordrup

 

Ina Paradzik

Jeg er autoriseret psykolog uddannet fra Københavns Universitet. Jeg arbejder ud fra en integrativ tilgang HOPT hvor traditionelle terapiformer - kognitiv, adfærds-, eksistentiel og psykodynamisk terapi, kombineres med kropslige teknikker, afspændingsøvelser, visualiseringer og religiøs coping.

Læs mere: Ina Paradzik

 

Kenneth Leonhardt Ibervang

Mit navn er Kenneth Leonhardt Ibervang, jeg er 43 år gammel, uddannet psykolog ved Københavns Universitet og autoriseret af psykolognævnet.

Læs mere: Kenneth L. Ibervang

Marina Bergstrøm

Marina Bergstrøm Autoriseret psykolog
Jeg arbejder primært med individuel terapi og kan hjælpe dig med problematikker som: Nedtrykthed og depression, Efterfødselsreaktioner, Stress / præstationspres, Selvværdsproblematikker, Vanskeligheder med relationer til andre, Eksistentielle overvejelser, Angst

Læs mere: Marina Bergstrøm

Anja Lys Olesen

Jeg møder mine klienter med respekt, åbenhed og indlevelse, og er passioneret omkring at hjælpe mennesker med at træffe mere aktive valg og skabe flere handlemuligheder i lige netop deres unikke tilværelse..

Læs mere: Anja Lys Olesen

Byens Psykologer | H. C. Andersens Boulevard 47 st. tv. 1553 København V.