BYENS PSYKOLOGER

Psykologer

Byens Psykologer er et fællesskab af uafhængige, universitetsuddannede privatpraktiserende psykologer i alderen 35 til 67. Tilsammen tilbyder vi en bred vifte af professionelle, psykologiske kompetencer, metoder og arbejdsområder.


Her kan du læse om nogle af de forskellige psykologer og finde frem til den psykolog, der passer dig bedst.

 

Carina Lim Jørgensen

Født 1968. Cand.Psych. Autoriseret. Uddannet fra Københavns Universitet.

Jeg arbejder med individuel terapi, par- og familieterapi, psykologisk coaching individuelt/gruppe, supervision og undervisning.

Specialeområde:Spiseforstyrrelser

Læs mere: Carina L. Jørgensen

Anne-Marie Harnum

Født 1945, cand.pæd.psych. Autoriseret klinisk psykolog. 3-årig uddannelse i hypnose fra Sverige. 1995-2005 formand for Dansk Selskab for Klinisk Hypnose (en forening af læger, psykologer og tandlæger). 

Læs mere: Anne-Marie Harnum

Ingerlise Vinterberg

Født 1945, cand.pæd.psych., kropsterapeut/afspændingspædagog, dap. 30 års terapeutisk erfaring.


Arbejdsområder: Unge og voksne. Individuelt, par eller grupper i forbindelse med livskriser, angst, depression, psykosomatiske lidelser, stress, lav selvværdsfølelse.

Læs mere: Ingerlise Vinterberg

Psykolog Bente Savi

Født 1962. Cand. Psych. 1994. Autoriseret klinisk psykolog. Deltidspraksis siden 2001.

SE-practitioner 2008.

Modtager unge og voksne samt par.
Tilbyder psykoterapeutiske forløb og supervision.

Læs mere: Bente Savi

 

Mohammad Salimi

Jeg er født i 1967 og uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.

 

Læs mere: Mohammad Salimi

 

alt

Emil Noll

Kognitiv Mindfulness Psykolog i København

Som kognitivt uddannet mindfulness psykolog tilbyder jeg kurser i mindfulness meditation og mindfulness stresshåndtering, samt individuel baseret mindfulness terapi.

Læs mere: Emill Noll

Anna Katrine Larsen

Mit navn er Anna Katrine Larsen, jeg er født i 1969 og uddannet cand. psych fra Københavns Universitet i 2004. Autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har flere års erfaring inden for psykiatrien og har specialiseret mig i behandling af spiseforstyrrelser, problemer i forbindelse med overgangen til forældreskab, dvs. graviditet og det tidlige forældre-barn samspil, samt vanskeligheder i parforhold og familiekonflikter. 

Læs mere:  Anna Katrine Larsen

alt

Otilia Henriksen

Jeg tilbyder at vække dit eget trivselspotentielle med udgangspunkt i både min faglighed og menneskelighed.


Det er meget normalt at være i tvivl om hvilken psykolog, hypnosebehandler eller coach, man skal vælge. Jeg har derfor gratis kemitjek og skræddersyede forløb.

 

Jeg fra 1973 og arbejder med individuelle forløb, parterapi, familieterapi og andre gruppeterapeutiske forløb. Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for en fagperson, der altid tager udgangspunkt i hjertet og din trivsel.

Læs mere: Otilia Henriksen

 

Tenna Malmos

Jeg er født i 1981 og opvokset på Fyn. Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 2010 og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg har bl.a. efteruddannet mig i Dialektisk AdfærdsTerapi (DAT) og Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP). 

Læs mere: Tenna Malmos

 

Preben Svoldgaard Larsen

Født 1943. Cand. pæd. psych. Autoriseret klinisk psykolog. Focus på psykisk sundhed og trivsel. Behandling af livskriser, stress, angst, tomhed m. m.

Læs mere: Preben Svoldgaard Larsen

 

Solveig Louise Sørensen

Jeg er uddannet psykolog januar 1985 fra Aarhus Universitet, og er autoriseret psykolog siden 1990. Jeg har arbejdet i det offentlige i 15 år – på pædagogisk psykologisk rådgivning med testning og rådgivende samtaler, med familiebehandling og har sideløbende haft egen terapipraksis.

Læs mere: Solveig Louise Sørensen

 

 

Kasper Winther Jørgensen

Kasper Winther Jørgensen

Cand.psych. aut.

 

Jeg arbejder med voksne, unge og har gennem min fortløbende specialisering inden for psykiatri et bredt kendskab til behandling af psykens mangeartede udtryksformer herunder belastning, stress, angst, depression samt tungere lidelser. Jeg håber min erfaring bidrager til, at jeg kan tilbyde dig en fokuseret og kvalificeret behandling.

 

Arbejdsområder:

Terapi, krisepsykologiske samtaler herunder debriefing, supervision, konsultation og rådgivning samt udredning.

 

Terapi/ psykologisk behandling kan eks. være i forbindelse med:

- Angst

- Depression manglende initiativ, lyst og interesse

- Sorg

- Belastning eks. i form af stress

- Vrede, jalousi

- Manglende selvværd

- Krise og sorg

- Eksistentielle kriser

- Relationelle udfordringer

- Identitetsproblematikker

- Pårørende til en med psykisk lidelse

- Personlig/faglig udvikling

 

Supervision- tværfaglig og monofaglig:

- Psykologer på vej mod autorisation eksempelvis ift. kravet om 40 timer ved ekstern supervisor. Kan være som case supervision eller på dig og din rolle som psykolog.

- Personale i kommuner, institutioner og bosteder der eksempelvis arbejder inden for §85,107,108. Det kunne f.eks. være for unge med diagnoser herunder autisme.

  

Udredning:

Omhandler undersøgelse af personlighed, diagnoser/symptomer (ved interview og test) for mulig psykisk lidelse, hvilket kan være behjælpeligt til at identificere ressourcer, støtte- eller afklare behovet for psykoterapi. Det kan også være med til at kvalificere behandlingsmetoden eller medvirkende til at evaluerer given behandling.

 

Jeg tilbyder:

Aften konsultation, uden ekstra omkostninger. Konsultation på dansk og engelsk. Du er meget velkommen til at kontakte mig på mobil eller mail, hvis du har spørgsmål til mig eller noget af ovenstående.

 

De bedste hilsner Kasper Winther Jørgensen

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.nr.: 22 77 30 16 

 

 

 

Bo Sand

Jeg er uddannet psykolog og er ligesom mine kolleger uddannet til at bearbejde de problemer som mine klienter præsenterer mig for.

Læs mere: Bo Sand

 

Susanne Slotsager

Erhvervspsykologi med speciale indenfor ledergruppens udvikling, dynamisk coaching og ISTDP (Intensiv dynamisk korttidsterapi). Jeg er uddannet socialrådgiver, master i organisationspsykologi og igang med en efteruddannelse som ISTDP terapeut hos Psykolog Bjarne Thannel. Hver fredag er jeg hos Byens psykologer, hvor jeg tilbyder dynamisk coaching og ISTDP.

Læs mere: Susanne Slotsager 

 

 

 

 

Irene Tordrup

Jeg er uddannet cand psych fra januar 1981.
Er sidenhen autoriseret og specialist og supervisor i psykoterapi. Jeg har været privatpraktiserende psykolog siden 1985.

Er løbende i videre/efteruddannelse indenfor de områder, jeg interesserer mig specielt for
Jeg har gjort mig den erfaring, at mine klienter ikke fungerer indenfor 1 bestemt system.
Derfor er jeg eklektiker og har derfor i mange år deltaget i meget forskellige temaer indenfor faget

Læs mere: Irene Tordrup

Lasse Lovsø Dohlmann

Jeg tilbyder psykoterapi til voksne, unge og par. Min tilgang til behandling er i sit udgangspunkt psykodynamisk, og jeg bruger i tillæg hertil bla. EMDR til behandling af angst, traumer, PTSD, sexologiske problemer mm. Jeg tilbyder også EMDR terapi med henblik på at fremme præstationer, eksempelvis ved en forestående eksamen eller  sportspræstation.

Læs mere: Lasse Lovsø Dohlmann

 

Ina Paradzik

Jeg er autoriseret psykolog uddannet fra Københavns Universitet. Jeg arbejder ud fra en integrativ tilgang HOPT hvor traditionelle terapiformer - kognitiv, adfærds-, eksistentiel og psykodynamisk terapi, kombineres med kropslige teknikker, afspændingsøvelser, visualiseringer og religiøs coping.

Læs mere: Ina Paradzik

Byens Psykologer | H. C. Andersens Boulevard 47 st. tv. 1553 København V.